Sponsoren

Andere jaren


Kermiskroketten 2007

28 September 2007
Dierentehuis Oldenzaal

In Oldenzaal staat de LEO-club Oldenzaal bekend om de verkoop van de traditionele kermiskroket tijdens de grote najaars kermis. Vrijdag 28 september ging de kermis van start en zoals gewoonlijk verzamelden we bij onze vertrouwde stek Hotel Grand Café Ter Stege.

Nadat vrijdag ’s ochtends vroeg de eerste lading van 9.000 kroketten in ontvangst werd genomen en er gebikkeld is om deze in de koelcel te verpakken konden wij ons installeren in het achtercafé. Hier werden de professionele horeca frituurpannen alsmede de afzuiginstallatie met vereende krachten aangesloten. Na een uitgebreide test van de kroketten (uitstekend!) waren we er rond 13.00u helemaal klaar voor. De weg naar onze stand werd al snel gevonden en de diverse attracties op de grote markt, met name de ‘Booster’, werden druk bezocht. De dag werd afgesloten met een record opbrengst!

Na een gezellige afsluiting van de vorige avond was het zaterdag weer vroeg uit de veren. De kermis startte om 13.00u en we hadden besloten er van begin tot eind bij te zijn. Helaas begint het ’s ochtends al met regenen. We besluiten toch de hele dag open te blijven en maken zelfs een rondje langs de bedrijven in het centrum van Oldenzaal. Tussen de hoosbuien door werd onze stand toch drukbezocht door een grote groep die-hard kermisgangers; een warme versnapering is met dit weer natuurlijk altijd welkom.

Slecht nieuws
De volgende dag is het gedaan met de regen en we merken direct dat heel Oldenzaal uitloopt voor de kermis. Dan krijgen we ’s middags de melding dat er brand bij het dierentehuis in Oldenzaal is. Er blijkt brand uitgebroken te zijn bij een aanliggend pand. Alle dieren zijn onmiddellijk naar een veilige plek gebracht in verband met gevaar voor de gezondheid. Dit nieuws geeft ons reden te meer om ons dit weekend in te zetten voor het goede doel zodat wij kunnen bijdragen aan een frisse start van het dierentehuis.

De maandag is traditioneel bedrijvendag. Dit betekent dat veel bedrijven ’s middags kroketten bestellen voor tijdens de lunch. ‘s Avonds verkopen we de laatste lading kroketten en tegen een uur of 10 zijn we door onze complete voorraad heen. 18.000 stuks, een absoluut record! We besluiten de volledige opbrengst van deze actie, € 4.000,-, te besteden aan het dierentehuis. Een geweldig resultaat na een zwaar maar vooral ook gezellig weekend.

Dierentehuis Oldenzaal

Dit jaar is er besloten om een groot deel van de opbrengsten van onze actie te doneren aan het dierentehuis Oldenzaal. We hebben hier een aantal keer mogen kijken en deze stichting kan alle hulp gebruiken.

Dit alles zou natuurlijk niet mogelijk zijn zonder onze sponsors en deze willen we dan ook bedanken voor alle bijdragen. We hopen iedereen, zowel voor als achter de stand, weer te zien op de najaarskermis in Oldenzaal van 2008 zodat we er ook dan weer een groot succes van kunnen maken!

Greep uit de foto's

Krokettenactie_2007_029.jpg Krokettenactie_2007_024.jpg Krokettenactie_2007_003.jpg 54.jpg Krokettenactie_2007_013.jpg
Bekijk het hele album

Gerelateerde nieuwsartikelen

Goed doel opgeven?

Wij zijn altijd geïnteresseerd in goede doelen die wij door middel van onze acties of netwerk hulp kunnen bieden. Heeft u een tip? Geef het aan ons door!

Lid worden?

Heb jij interesse in onze club en heb je de drang om iets te betekenen voor mensen die het kunnen gebruiken? Neem dan contact met ons op!

Volg ons op Twitter & Facebook!

Volg Leo Club Oldenzaal op Twitter Volg Leo Club Oldenzaal op Facebook Leo Club Oldenzaal RSS feed Volg Leo Club Oldenzaal op Youtube