Sponsoren

Andere jaren


Kermiskroketten 2009

25 September 2009
RTV Losser-Oldenzaal, Kindertehuis Ghana

Van vrijdag 25 tot maandag 28 september heeft de Leo-club Oldenzaal tijdens de najaarskermis voor de 15e keer op rij de verkoop van de welbekende Oldenzaalse kermiskroket voor hun rekening genomen. De opbrengst uit de verkoop van zo'n kleine 18.000 kroketten zal dit jaar naar twee goede doelen gaan.

RTV Losser-Oldenzaal

RTV Losser-Oldenzaal is onlangs verhuist naar een nieuwe locatie. Echter is dit pand kaal opgeleverd en is er meer geld nodig om dit nieuwe gebouw in te richten en daarnaast de activiteiten van de omroep uit te breiden. RTV Losser-Oldenzaal heeft als doelstelling de gemeenten Oldenzaal en Losser te voorzien van het laatste nieuws en informatie, en het bieden van een veelzijdig programma-aanbod. De organisatie draait op 60 vrijwilligers en wil graag de basis worden voor scholing van mensen die het vak van presentator/trice of radio/tv technicus/programma maker willen leren. Ook diegenen die werkloos zijn geworden kunnen een stuk scholing krijgen om hun technische kennis op peil te houden en om zo beter geschikt te blijven voor de arbeidsmarkt. Daarvoor willen ze onder andere een mobiele studio aanschaffen omdat dit uitermate geschikt is voor scholing en training op locatie. Je kunt hierbij denken aan scholen maar ook bij het verslag doen van wedstrijden bij lokale sportclubs. RTV Losser-Oldenzaal is al een gecertificeerde instelling die kwalitatief goede opleidingen kan verzorgen en derhalve ook stagiaires een goede begeleiding kan geven.

Kindertehuis Ghana

In Bolgatanga (Ghana) hebben Gerdy Osei-van Noort en haar man Moses Osei jaren geleden een kindertehuis opgezet. Gerdy woont al 30 jaar in Ghana en heeft zich altijd ingezet voor hulpbehoevende mensen. Daarnaast heeft ze aan de basis gestaan bij de oprichting van meerdere klinieken. De leiding van dit goed lopende kindertehuis is inmiddels overgedragen aan een lokale mevrouw. Afgelopen jaar is Gerdy gestart met een nieuw tehuis in de buurt van Sunyani. Ze heeft inmiddels 14 kinderen en wil graag meer kinderen aannemen, maar om een goede zorg te garanderen heeft ze meer geld nodig. Daarom zal een deel van de opbrengst dit jaar naar dit kindertehuis gaan. Meer informatie over dit project kunt u op deze site vinden.

Greep uit de foto's

DSC00990.jpg DSC00982.jpg DSC00985.jpg DSC00983.jpg DSC00986.jpg
Bekijk het hele album

Gerelateerde nieuwsartikelen

Foto's kindertehuis in Ghana (14 april 2010)
Kermiskroketten 2009 wederom een succes! (12 oktober 2009)
Ze komen er weer aan, kermiskroketten 2009! (21 september 2009)

Goed doel opgeven?

Wij zijn altijd geïnteresseerd in goede doelen die wij door middel van onze acties of netwerk hulp kunnen bieden. Heeft u een tip? Geef het aan ons door!

Lid worden?

Heb jij interesse in onze club en heb je de drang om iets te betekenen voor mensen die het kunnen gebruiken? Neem dan contact met ons op!

Volg ons op Twitter & Facebook!

Volg Leo Club Oldenzaal op Twitter Volg Leo Club Oldenzaal op Facebook Leo Club Oldenzaal RSS feed Volg Leo Club Oldenzaal op Youtube