Sponsoren

Andere jaren


Kermiskroketten 2010

24 September 2010
de Landgoedboerderij, WBO Speeltuin

Van vrijdag 24 tot maandag 27 september neemt de Leo-club Oldenzaal tijdens de najaarskermis voor de 16e keer op rij de verkoop van de welbekende Oldenzaalse kermiskroket voor hun rekening. De opbrengst zal dit jaar naar de Landgoedboerderij gaan.

De Landgoedboerderij

De Landgoedboerderij De Landgoedboerderij is gelegen op het bosrijke Landgoed Snippert van Natuurmonumenten in de gemeente Losser. Op De Landgoedboerderij werken de mensen achter dit initiatief met kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking, ontwikkelingsstoornis of andere problematiek. Het doel van de boerderij is het isolement van het anders-zijn te doorbreken. Belangrijk is dat kinderen, jongeren en hun ouders de regie hervinden over hun eigen leven. Dit bereiken ze door ze een volwaardige plek te geven op het landgoed en De Landgoedboerderij. De diversiteit in het werk biedt mogelijkheden, veiligheid, uitdaging en verbinding. Kortom: een kansrijke omgeving om persoonlijke groei en ontwikkeling mogelijk te maken. De Landgoedboerderij participeert actief op ontwikkelingen in de gemeente vlakbij en de maatschappij in de volle breedte. Ze werken samen met Natuurmonumenten aan instandhouding en revitalisering van cultureel erfgoed. Een unieke plek in Twente blijft zo behouden.

Gerelateerde nieuwsartikelen

Kermiskroketten 2014, mis ze niet! (22 september 2014)
Koningsdag 2014 (18 april 2014)
Opbrengst kroketten naar 3 doelen! (17 september 2013)
Speeltuin 't Pleintje geopend (15 oktober 2011)
Krokettenactie 2010 een succes! (04 oktober 2010)

Goed doel opgeven?

Wij zijn altijd geïnteresseerd in goede doelen die wij door middel van onze acties of netwerk hulp kunnen bieden. Heeft u een tip? Geef het aan ons door!

Lid worden?

Heb jij interesse in onze club en heb je de drang om iets te betekenen voor mensen die het kunnen gebruiken? Neem dan contact met ons op!

Volg ons op Twitter & Facebook!

Volg Leo Club Oldenzaal op Twitter Volg Leo Club Oldenzaal op Facebook Leo Club Oldenzaal RSS feed Volg Leo Club Oldenzaal op Youtube