Sponsoren

Andere jaren


Kermiskroketten 2012

28 September 2012
Kans voor een kind

Ook in 2012 heeft de Leo Club Oldenzaal de verkoop van de welbekende Oldenzaalse kermiskroket verzorgt. Van vrijdag 28 september tot maandag 1 oktober werden er weer onvervalste Oldenzaalse kermiskroketten op de hoek van de Groote Markt verkocht. Zoals elk jaar gaat de gehele opbrengst naar het goede doel. Dit jaar is er 6500 euro naar Stichting Kans voor een Kind gegaan en hebben we kinderboerderij de Höfte kunnen voorzien van nieuw gereedschap ter vervanging van de materialen die helaas een week voor de actie op de boerderij ontvreemd zijn.

Stichting Kans voor een Kind

Via een lid van Leo Club Oldenzaal zijn we in contact gekomen met Willem Hoevers van Stichting Kans voor een Kind. Stichting Kans voor een Kind vervult individuele wensen van kinderen uit Twente. Deze kinderen hebben het niet gemakkelijk door een lichamelijke of psychische ziekte, dan wel door sociale of maatschappelijke omstandigheden. Meer informatie over Stichting Kans voor een Kind kunt u hier vinden.

Kinderboerderij de Höfte

Een week voor onze actie kwam ons ten ore dat er tot twee maal toe in was gebroken bij Kinderboerderij de Höfte. Als club hebben we toen besloten om met een deel van de opbrengst de Höfte te voorzien van nieuw gereedschap. Samen met Ottenhof hebben we kunnen voorzien in vervanging van bijna al het gestolen gereedschap.

Greep uit de foto's

Bekijk het hele album

Gerelateerde nieuwsartikelen

€600,- voor RCO Harlequins (17 april 2013)
6500 euro naar Kans voor een Kind (13 november 2012)
Opbrengst naar Kans voor een Kind (15 september 2012)

Goed doel opgeven?

Wij zijn altijd geïnteresseerd in goede doelen die wij door middel van onze acties of netwerk hulp kunnen bieden. Heeft u een tip? Geef het aan ons door!

Lid worden?

Heb jij interesse in onze club en heb je de drang om iets te betekenen voor mensen die het kunnen gebruiken? Neem dan contact met ons op!

Volg ons op Twitter & Facebook!

Volg Leo Club Oldenzaal op Twitter Volg Leo Club Oldenzaal op Facebook Leo Club Oldenzaal RSS feed Volg Leo Club Oldenzaal op Youtube