Sponsoren

Andere jaren


Kermiskroketten 2013

27 September 2013
Twentsewens Ambulance, Schutte's Bosschool, Verjaardagsbox

Van vrijdag 27 tot maandag 30 september 2013 zijn ze er weer, de welbekende Oldenzaalse kermiskroketten! De kraam staat zoals altijd op de hoek van de Groote Markt bij Grand Café Ter Stege. Zoals elk jaar gaat de gehele opbrengst naar het goede doel.

Dit jaar hebben we niet één, maar drie goede doelen uitgekozen waar we zoveel mogelijk geld voor op proberen te halen.

Twentsewens Ambulance

De Twentsewens Ambulance bied mensen met een langdurige chronische ziekte en/of mensen in hun (pre) terminale levensfase professioneel en comfortabel liggend vervoer aan ten aanzien van een bepaalde wens of behoefte zoals bijvoorbeeld het bijwonen van een concert. Leo Club Oldenzaal sponsort de Twentsewens Ambulance met materiaal zodat de Ambulance ook in de toekomst kan blijven rijden.

Schutte's Bosschool

De Schutte’s Bosschool uit Enschede is een school voor kinderen met een chronische ziekte of een lichamelijke beperking (zie ook www.schuttesbosschool.nl). Op deze school zitten kinderen uit de regio Twente en de Achterhoek. De school kan via de Cruyff Foundation de beschikking krijgen over een aangepast Cruyff Court, een multifunctioneel sportveld speciaal voor kinderen met een handicap. Voor het Cruyff Court is al een bedrag beschikbaar gesteld door de Cruyff Foundation en is er geld binnengehaald doormiddel van verschillende acties. Leo Club Oldenzaal probeert doormiddel van de Krokettenactie de begroting sluitend te krijgen.

Verjaardagsbox Oldenzaal

Sinds de zomer 2012 ontvangen Oldenzaalse kinderen die leven in armoede een verjaardagsbox. Het gaat om kinderen waarvan de ouders met minimale middelen rond moeten zien te komen. Dankzij de inspanningen van 30 vrijwilligers kunnen deze kinderen hun verjaardag vieren, zowel thuis als op school. Inmiddels zijn er ruim 120 kinderen aangemeld en dat aantal groeit nog steeds. Het zijn niet alleen de kinderen die blij zijn, het is ook een extraatje voor een gezin dat probeert om de touwtjes aan elkaar te knopen. De dozen worden enkele dagen van te voren aangeboden aan de gezinnen. Leo Club Oldenzaal sponsort een gedeelte van deze dozen omdat, helaas, het aantal gezinnen dat met minimale middelen rond moet komen nog steeds groeiende is.

Gerelateerde nieuwsartikelen

Opbrengst kroketten naar 3 doelen! (17 september 2013)

Goed doel opgeven?

Wij zijn altijd geïnteresseerd in goede doelen die wij door middel van onze acties of netwerk hulp kunnen bieden. Heeft u een tip? Geef het aan ons door!

Lid worden?

Heb jij interesse in onze club en heb je de drang om iets te betekenen voor mensen die het kunnen gebruiken? Neem dan contact met ons op!

Volg ons op Twitter & Facebook!

Volg Leo Club Oldenzaal op Twitter Volg Leo Club Oldenzaal op Facebook Leo Club Oldenzaal RSS feed Volg Leo Club Oldenzaal op Youtube