Sponsoren

Andere jaren


Koninginnedag 2006

30 April 2006
Geen

“Jammer van het weer maar wat ontzetten leuk dat jullie dit organiseren” was de veel gesproken zin door de trotse ouders. Afgelopen Koninginnedag heeft de Leo Club Oldenzaal weer een geweldige actie verwezenlijkt die vele kinderen in Oldenzaal tot grote hoogte deed stijgen.

Op de gezellige kinder-, boeken-, en vrijmarkt georganiseerd door de Lion’s en Boca’s hebben wij het spektakel kratten stapelen weer georganiseerd. Iedereen kon zich inschrijven om te strijden voor de hoofdprijs: een half uur karten.

Gabriel wist 18 cola kratten ( 7,5 meter hoog) op elkaar te stapelen en er als een kampioen boven op te staan. Wij feliciteren hem bij deze nogmaals met zijn geweldige overwinning. Volgend jaar zullen wij proberen een hoger record te behalen met de enige echte Kratten actie Oldenzaal georganiseerd door Leo club Oldenzaal.

Greep uit de foto's

Kratten_Aktie_2006_20.jpg Kratten_Aktie_2006_13.jpg Kratten_Aktie_2006_04.jpg Kratten_Aktie_2006_21.jpg Kratten_Aktie_2006_03.jpg
Bekijk het hele album

Gerelateerde nieuwsartikelen

Goed doel opgeven?

Wij zijn altijd geïnteresseerd in goede doelen die wij door middel van onze acties of netwerk hulp kunnen bieden. Heeft u een tip? Geef het aan ons door!

Lid worden?

Heb jij interesse in onze club en heb je de drang om iets te betekenen voor mensen die het kunnen gebruiken? Neem dan contact met ons op!

Volg ons op Twitter & Facebook!

Volg Leo Club Oldenzaal op Twitter Volg Leo Club Oldenzaal op Facebook Leo Club Oldenzaal RSS feed Volg Leo Club Oldenzaal op Youtube