Sponsoren

Andere jaren


Koninginnedag 2007

30 April 2007
Geen

De Oranje markt, georganiseerd door de Oldenzaalse Lions en B.O.C.A.’s, was wederom het decor voor het jaarlijkse kratten-stapelen. Het was een prachtige dag in Oldenzaal. En wat een weer hadden we erbij, 22 graden zon en een klein briesje om je hoofd koel te houden. In de drie jaar dat de Leo club Oldenzaal het spectaculaire kratten-stapelen organiseert, hebben we nog nooit zoveel kinderen de lucht in geholpen.

Het record van vorig jaar, 17 kratten, hebben we niet kunnen evenaren. Dit kwam door een sterke wind die toch meespeelde. Echter hebben de dames wel bewezen dat zij even hoog en zelfs hoger dan de heren kunnen klimmen. Met een spectaculair aantal van 15 kratjes heeft Roos het record bijna de hele dag in handen gehad. Toch is een van de laatste deelnemers nog hoger geklommen; Vincent was de kampioen van dit jaar met 16 kratjes! Vincent en Roos hebben beide een kartarrangement gewonnen

Een hoogtepunt van dit jaar was de wedstrijd tussen de Lions, de B.o.c.a’s en de Lions Dortmund. De afgevaardigden waren Jan Tijdhof (Lions club Oldenzaal), Stefan (Lions Dortmond), Ans Kip (B.o.c.a.’s) en Hans Beuwer (Leo’s Oldenzaal). Zij kregen de kans te bewijzen dat zij het “hoogte”punt van de markt waren. Hans Beuwer had het meeste succes en met een minimaal verschil van 1 kratje is de Leo Club Oldenzaal boven de rest uit gerezen.

De dag is mede mogelijk gemaakt door Outdoor Challange Park, Letterpret, Nibag en Kartingbaan Oldenzaal. Met deze samenwerking, inzet en het hoge aantal inschrijvingen weten we zeker dat het volgend jaar weer een succes wordt.

Greep uit de foto's

Kratten_Actie_2007_48.jpg Kratten_Actie_2007_06.jpg Kratten_Actie_2007_32.jpg Kratten_Actie_2007_43.jpg Kratten_Actie_2007_18.jpg
Bekijk het hele album

Gerelateerde nieuwsartikelen

Goed doel opgeven?

Wij zijn altijd geïnteresseerd in goede doelen die wij door middel van onze acties of netwerk hulp kunnen bieden. Heeft u een tip? Geef het aan ons door!

Lid worden?

Heb jij interesse in onze club en heb je de drang om iets te betekenen voor mensen die het kunnen gebruiken? Neem dan contact met ons op!

Volg ons op Twitter & Facebook!

Volg Leo Club Oldenzaal op Twitter Volg Leo Club Oldenzaal op Facebook Leo Club Oldenzaal RSS feed Volg Leo Club Oldenzaal op Youtube