Sponsoren

Andere jaren


Koninginnedag 2009

30 April 2009
Kindertehuis Ghana

Op Koninginnedag 2009 heeft de LEO Club Oldenzaal een verrassende nieuwe act georganiseerd. Op de Oranjemarkt in Oldenzaal kon er onder vakkundige begeleiding voor slechts 2 euro een comfortabel ritje gemaakt worden op een kameel. In eerste instantie zouden er twee kamelen in Oldenzaal komen maar helaas was er een kameel ziek.

Door een professionele fotograaf werden er foto’s gemaakt die nu te bezichtigen zijn op deze website. Het weer zat erg mee, geen regen en af en toe wat zon, kortom een erg geslaagde dag!

Weeshuis & Basisschool Ghana

Onder dit motto hebben we geld ingezameld voor het goede doel; de ontwikkeling van een weeshuis en basisschool nabij Kumasi (Ghana). Aan dit project werkt momenteel een Oldenzaalse studente mee die voor een half jaar in Ghana verblijft. De onkosten worden vergoed door de club en verscheidene sponsoren. Binnenkort meer informatie en foto's over dit goede doel.

Greep uit de foto's

IMG_6210.jpg IMG_6965.jpg IMG_6043.jpg IMG_6941.jpg IMG_6152.jpg
Bekijk het hele album

Gerelateerde nieuwsartikelen

Foto's kameel koninginnedag (02 mei 2009)
Kamelen in Oldenzaal (15 april 2009)

Goed doel opgeven?

Wij zijn altijd geïnteresseerd in goede doelen die wij door middel van onze acties of netwerk hulp kunnen bieden. Heeft u een tip? Geef het aan ons door!

Lid worden?

Heb jij interesse in onze club en heb je de drang om iets te betekenen voor mensen die het kunnen gebruiken? Neem dan contact met ons op!

Volg ons op Twitter & Facebook!

Volg Leo Club Oldenzaal op Twitter Volg Leo Club Oldenzaal op Facebook Leo Club Oldenzaal RSS feed Volg Leo Club Oldenzaal op Youtube