Sponsoren

Andere jaren


Leo Open 2009

07 June 2009
De Windroos

De eerste editie van het golftoernooi dat Leo Club Oldenzaal op zondag 7 juni bij het Rijk van Sybrook heeft georganiseerd, de Leo Open 2009, bleek een groot succes! Geluk met het weer, een mooie opkomst en een fantastische sfeer en door de bijdrage van alle deelnemers en sponsoren heeft directeur Gerard Wolbers van basisschool “De Windroos” dezelfde avond nog een cheque ter waarde van €3777,41 in ontvangst mogen nemen.

De Windroos

"De Windroos" is een school voor speciaal basis onderwijs (SBO) voor kinderen met leer- en/of gedragsproblemen in Oldenzaal. Op deze school worden kinderen op een speciale manier (orthodidactisch en orthopedagogisch) begeleid om zich een aantal vaardigheden en attitudes eigen te maken, maar ook om kennis en inzicht op te doen. “De Windroos” wil kinderen de kans geven om hun eigen mogelijkheden te ontplooien, om uiteindelijk zelfstandig, verantwoordelijk, creatief en kritisch te kunnen leven. Omdat er voor deze school binnenkort sprake is van nieuwbouw en deze school de speelplaats voor een groot gedeelte zonder hulp van de overheid moet inrichten, heeft de Leo-Club Oldenzaal besloten hier een mooie bijdrage aan te leveren.

Uitslagen

Uitslag Naam Prijs
1e Prijs Dave Kamphuis Wisseltrofee vervaardigd door Antoinette Ruiter, Diner & Wijnarrangement bij de Oude Raadskelder, Winnaarsjasje Koopman Mode.
2e Prijs Linda van Veen Waardebon (€150,-) beschikbaar gesteld door Studio4Sport
3e Prijs Jop Schippers Wijnarrangement en een fles wijn beschikbaar gesteld door J&H Winebar
Longest vrouwen Antoinette Ruiter Bloemenboeket & waardebon beschikbaar gesteld door Greencreation
Longest heren Aart-Jan Smit Bloemenboeket & waardebon beschikbaar gesteld door Greencreation
Neary Gerard Kosse Bloemenboeket & waardebon beschikbaar gesteld door Greencreation
Aanmoedigingsprijs Maria Essink Bloemenboeket & waardebon beschikbaar gesteld door Greencreation, fles wijn beschikbaar gesteld door J&H Winebar

Greep uit de foto's

IMG_0860.jpg IMG_0896.jpg IMG_0891.jpg IMG_0921.jpg IMG_0913.jpg
Bekijk het hele album

Gerelateerde nieuwsartikelen

Leo Open 2009 een succes! (08 juni 2009)
Goed doel Leo Open 2009 bekend (07 april 2009)

Goed doel opgeven?

Wij zijn altijd geïnteresseerd in goede doelen die wij door middel van onze acties of netwerk hulp kunnen bieden. Heeft u een tip? Geef het aan ons door!

Lid worden?

Heb jij interesse in onze club en heb je de drang om iets te betekenen voor mensen die het kunnen gebruiken? Neem dan contact met ons op!

Volg ons op Twitter & Facebook!

Volg Leo Club Oldenzaal op Twitter Volg Leo Club Oldenzaal op Facebook Leo Club Oldenzaal RSS feed Volg Leo Club Oldenzaal op Youtube