Sponsoren

Andere jaren


Leo Open 2011

29 May 2011
Hospice Holos

De derde editie van de Leo Open, afgelopen zondag op het Rijk van Sybrook, was wederom een succes. Het weer werkte mee, de sfeer zat er goed in en het enthousiasme van de deelnemers was ongekend. De 22 deelnemers genoten van een volledig verzorgde dag die werd afgesloten met een borrel, diner en prijsuitreiking. Door de bijdrage van alle deelnemers en sponsoren heeft het goede doel, Hospice Holos, een cheque ter waarde van € 2.100 in ontvangst mogen nemen.

Hospice Holos

Hospice Holos is bestemd voor mensen, ongeacht hun achtergrond, in hun laatste levensfase die om wat voor reden dan ook niet thuis kunnen sterven. Hospice Holos heeft drie gastenkamers ter beschikking met ieder een eigen badkamer. Het hospice draagt de Griekse naam Holos, waarin tot uitdrukking wordt gebracht dat de mens als geheel bekeken moet worden, lichaam en psyche, in al zijn aspecten. De tweede betekenis van de naam Holos is de samenvoeging van de woorden “Hospice Oldenzaal en Om Streken” waarmee benadrukt wordt dat deze zorgvoorziening niet alleen bestemd is voor mensen uit Oldenzaal, maar voor geheel Noord Oost Twente.

Uitslagen

UitslagNaamPrijs
1e Prijs Mevr. M. Wegener Kledingbon Kasteel Mode t.w.v. 150 euro, Wisseltrofee, Diner & Wijnarrangement bij de Oude Raadskelder
2e Prijs Dhr. L. Spijkerman Kledingbon Kasteel Mode t.w.v. 100 euro, Diner bij de Oude Raadskelder
3e Prijs Dhr. P. Moekotte Kledingbon Kasteel Mode t.w.v. 50euro, Wijnarrangement bij de Oude Raadskelder
Longest (Dames) Mevr. L. van Veen Cadeaubon van Paris Parfumerie t.w.v. 25 euro
Longest (Heren) Dhr. R. van de Stighel Cadeaubon van Paris Parfumerie t.w.v. 25 euro
Neary Mevr. E. Moekotte Cadeaubon van Paris Parfumerie t.w.v. 25 euro
Meest aantal birdies Dhr. B. ten Kate & Dhr. J. Werkman Golfbarbecue set gesponsord door Buurman Facilitaire Producten
Aanmoedingingsprijs Mevr. E. Moekotte Cadeaubon Intersport Oldenzaal t.w.v. 50 euro

Alle winnaars hebben daarnaast een heerlijke fles wijn gesponsord door de Wijnkelder XL, een boeket bloemen gesponsord door Greencreation en golfballen van Nassau Golfballs in ontvangst mogen nemen.

Greep uit de foto's

Bekijk het hele album

Gerelateerde nieuwsartikelen

Overdracht Hospice Holos (23 december 2011)
2100 euro voor Hospice Holos (31 mei 2011)
Speel mee met Leo Open 2011! (29 april 2011)

Goed doel opgeven?

Wij zijn altijd geïnteresseerd in goede doelen die wij door middel van onze acties of netwerk hulp kunnen bieden. Heeft u een tip? Geef het aan ons door!

Lid worden?

Heb jij interesse in onze club en heb je de drang om iets te betekenen voor mensen die het kunnen gebruiken? Neem dan contact met ons op!

Volg ons op Twitter & Facebook!

Volg Leo Club Oldenzaal op Twitter Volg Leo Club Oldenzaal op Facebook Leo Club Oldenzaal RSS feed Volg Leo Club Oldenzaal op Youtube