Goed doel Leo Open 2009 bekend

Goed doel Leo Open 2009 bekend De opbrengst van de LEO-Open 2009 op zondag 7 juni zal ten goede komen aan basisschool 'De Windroos' te Oldenzaal. "De Windroos" is een school voor speciaal basis onderwijs (SBO) voor kinderen met leer- en/of gedragsproblemen in Oldenzaal. Op deze school worden kinderen op een speciale manier (orthodidactisch en orthopedagogisch) begeleid om zich een aantal vaardigheden en attitudes eigen te maken, maar ook om kennis en inzicht op te doen. “De Windroos” wil kinderen de kans geven om hun eigen mogelijkheden te ontplooien, om uiteindelijk zelfstandig, verantwoordelijk, creatief en kritisch te kunnen leven. Omdat er voor deze school binnenkort sprake is van nieuwbouw en deze school de speelplaats voor een groot gedeelte zonder hulp van de overheid moet inrichten, heeft de Leo-Club Oldenzaal besloten hier een mooie bijdrage aan te leveren.
07 April 2009

Goed doel opgeven?

Wij zijn altijd geïnteresseerd in goede doelen die wij door middel van onze acties of netwerk hulp kunnen bieden. Heeft u een tip? Geef het aan ons door!

Lid worden?

Heb jij interesse in onze club en heb je de drang om iets te betekenen voor mensen die het kunnen gebruiken? Neem dan contact met ons op!

Volg ons op Twitter & Facebook!

Volg Leo Club Oldenzaal op Twitter Volg Leo Club Oldenzaal op Facebook Leo Club Oldenzaal RSS feed Volg Leo Club Oldenzaal op Youtube