Koningsdag 2014

Koningsdag 2014

Op zaterdag 26 april 2014 organiseert de Leo Club Oldenzaal zoals elk jaar weer een Koningsdag activiteit. Dit jaar kan men tijdens de Oranjemarkt in Oldenzaal meedoen aan bumperball soccer.

Voor jong en oud is bumperball soccer een hilarische attractie. Op het plechelmusplein staat speciale ‘arena’, de bumperball arena. Zes voetbal spelers krijgen een bumperball aan en spelen een voetbalwedstrijd 3 tegen 3. Een wedstrijd bumperball soccer staat garant voor lachen, gieren en brullen om elkaars acties! Niemand weet precies wat hem of haar te wachten staat.

Nadat de wedstrijd is gespeeld staat er voor elke speler een heerlijk bakje popcorn klaar.
Natuurlijk is er ook alleen popcorn voor degene die zich liever niet wagen aan een potje bumperball soccer. Tijdens de actie is er een fotograaf aanwezig die lachwekkende plaatjes zal vastleggen. Deze foto's zijn na Koningsdag kosteloos te downloaden van onze website, www.leocluboldenzaal.nl

Voor maar €2,50 kun je meedoen aan bumperball soccer en dan krijg je er ook nog een bakje popcorn bij! Kom allen 26 april naar de bumperball arena en meld je aan voor een potje bumperball soccer! Iedereen is van harte welkom bij ons vanaf 11 uur op het Plechelmusplein.


18 April 2014

Foto's bij nieuwsbericht

Bekijk het hele album

Goed doel opgeven?

Wij zijn altijd geïnteresseerd in goede doelen die wij door middel van onze acties of netwerk hulp kunnen bieden. Heeft u een tip? Geef het aan ons door!

Lid worden?

Heb jij interesse in onze club en heb je de drang om iets te betekenen voor mensen die het kunnen gebruiken? Neem dan contact met ons op!

Volg ons op Twitter & Facebook!

Volg Leo Club Oldenzaal op Twitter Volg Leo Club Oldenzaal op Facebook Leo Club Oldenzaal RSS feed Volg Leo Club Oldenzaal op Youtube