Meer informatie

Over ons

De Leo Club Oldenzaal is een service club voor jonge mensen in de omgeving van Oldenzaal met als doel service te bieden aan mensen, dieren en organisaties die het nodig hebben.

Dit doen we door het opzetten van acties om geld bij elkaar te halen om lokaal, regionaal en wereldwijd hulp te bieden. De letters LEO staan voor Leadership, Experience & Opportunity. Dit houdt in dat leden hun leiderschapskwaliteiten kunnen ontplooien door middel van het organiseren van activiteiten voor goede doelen, hieruit contacten op te bouwen en daar waardering voor te krijgen. Een LEO Club de jonge variant van een LIONS Club. Er zijn verschillende Leo Clubs actief in Nederland maar ook wereldwijd.

Acties

De Leo Club Oldenzaal heeft vanaf zijn oprichting een krokettenactie die tijdens de najaarskermis een mooi bedrag binnen haalt voor het goede doel. Ook op Koninginnedag verzorgen wij jaarlijks in samenwerking met de Oldenzaalse Lions en B.O.C.A’s een gezellige middag op het marktplein van Oldenzaal. Daarnaast zijn we in 2009 gestart met het organiseren van een jaarlijks golftoernooi. Wij zijn constant bezig met het opzetten en verbeteren van bestaande acties en met het bedenken van nieuwe.

Functies

Binnen de club zijn er een aantal functies die door verschillende leden worden vervuld. De bedoeling van de Leo Clubs is het leren organiseren van activiteiten, zowel het geven van leiding als het uitvoeren ervan. Functies worden voor een bepaalde tijd door een persoon waargenomen, na deze tijd wordt er een nieuw persoon benoemd voor die functie. Dit zorgt ervoor dat iedereen elke functie kan vertegenwoordigen en daar van kan leren.

Gezelligheid

Naast het organiseren en vergaderen vinden wij gezelligheid erg belangrijk binnen de club. Daarom organiseren we regelmatig borrels of andere informele activiteiten.

Goed doel opgeven?

Wij zijn altijd geïnteresseerd in goede doelen die wij door middel van onze acties of netwerk hulp kunnen bieden. Heeft u een tip? Geef het aan ons door!

Lid worden?

Heb jij interesse in onze club en heb je de drang om iets te betekenen voor mensen die het kunnen gebruiken? Neem dan contact met ons op!

Volg ons op Twitter & Facebook!

Volg Leo Club Oldenzaal op Twitter Volg Leo Club Oldenzaal op Facebook Leo Club Oldenzaal RSS feed Volg Leo Club Oldenzaal op Youtube