Nieuws Leoclub Oldenzaal

Krokettenactie 2020 gaat door!

By 11 september 2020 No Comments

Het bleef lang spannend of er dit jaar wel een Oldenzaalse najaarskermis zou zijn. Eind augustus kwam dan toch het verlossende woord van de gemeente, het mocht doorgaan! Wel mét de benodigde aanpassingen en maatregelen in verband met Corona, maar dat mag de pret niet drukken. “Het is dit jaar voor ons spannender dan ooit of we weer een mooi bedrag mogen ophalen. We hopen natuurlijk dat iedereen die op de kermis rondloopt zich veilig voelt en de corona-regels naleeft, maar ook dat we zoveel mogelijk kroketten verkopen voor ons goede doel!” vertelt Pien Schopman, voorzitter van de Leo Club.

Van vrijdag 25 tot en met maandag 28 september staat de Leo Club Oldenzaal, bestaande uit twintig leden in de leeftijd van 18 tot en met 35 jaar, voor stadshotel Ter Stege om de kroketten te verkopen. Zoals ieder ander jaar kosten de kroketten ook dit jaar weer €1,- per stuk en krijg je er 11 voor een tientje. Dit jaar hebben wederom een groot aantal bedrijven zich als sponsor verbonden aan deze actie. Daarmee worden de kosten zo laag mogelijk gehouden en is alles wat er onderaan de streep overblijft voor het goede doel. Een groot gedeelte van de opbrengst gaat naar een zorgvuldig uitgekozen hoofddoel en een kleiner bedrag wordt geschonken aan een subdoel.

Om het zo goed mogelijk te laten verlopen zijn er dit jaar wat kleine aanpassingen gedaan bij het verkooppunt voor Stadshotel Ter Stege. Er wordt met een extra snelkassa gewerkt voor iedereen die elf of meer kroketten wilt bestellen. Én kijk ook uit voor de echte krokettenmobiel die het kermisweekend door de stad rijdt om onze kroketten aan de man te brengen.

Dit jaar is anders verlopen dat we dachten en daarom willen we juist nu iedereen die naar de Oldenzaalse najaarskermis komt oproepen om een kroket te halen. Wij zijn als club altijd op zoek naar initiatieven, projecten of organisaties die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Deze kunt u het hele jaar door insturen via de mail of fysiek inleveren tijdens het kermisweekend in onze ‘ideeënbox’. Tijdens het kermisweekend is het ook mogelijk om kroketten te bestellen. Geef je bestelling door via kroket@leocluboldenzaal.nl of stuur ons een bericht via Whatsapp op 06 – 12279800.