Najaarskermis Oldenzaal

Krokettenactie

Wij mogen met trots zeggen dat onze krokettenactie de succesvolste actie is van alle acties door Leoclubs in Nederland. Als sinds jaar en dag verkopen wij deze heerlijke rundvleeskroketten tijdens de najaarskermis in Oldenzaal met als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor een goed doel in of rondom onze stad.

Deze actie ieder jaar laten draaien heeft wel wat voeten in aarde. Denk hierbij aan koeling, vervoer, locatie en heel veel handjes en zweetdruppels. Gelukkig mogen wij ieder jaar rekenen op een groot aantal sponsoren die ons hierin ondersteunen! Daarnaast zijn wij zelf met alle Leo’s van woensdagavond tot dinsdag aan het opbouwen, bakken, verkopen en opruimen. En dat doen we graag voor het fantastische bedrag dat we ieder jaar mogen ophalen!

Terug naar alle acties

We zijn altijd op zoek naar sponsoren om deze actie voort te kunnen zetten!

Wij verkopen elk jaar weer kermiskroketten tijdens de najaarskermis in Oldenzaal. Je kunt ze direct kopen bij onze stand voor Ter Stege, maar je kunt ze natuurlijk ook bestellen om te komen ophalen! Denk bijvoorbeeld aan een kroket bij de vrijdag middag borrel of maandag bij de lunch. Bestellen doe je via leocluboldenzaal@gmail.com of stuur ons een bericht via Whatsapp op 06-45 60 09 81.

Al vele jaren wordt onze actie geholpen door een groot aantal sponsoren. Op die manier houden we de (inkoop)kosten zo laag mogelijk en blijft er een hoger bedrag over voor de goede doelen die we steunen. Om dit te kunnen blijven doen zijn we ieder jaar op zoek naar organisaties en bedrijven die ook hun steentje bij willen dragen aan deze actie.

Heb jij een idee hierover of wil je deze actie ondersteunen, neem dan graag contact op met ons!

Contact